Recensie Lichamelijke Opvoeding & Boekpresentatie

Recensie Lichamelijke Opvoeding
In het blad Lichamelijke Opvoeding van maart 2012 staat een recensie over het boek Gymmen in de “grote” gymzaal. De recensie is hier te bekijken.

Boekpresentatie
Woensdag 7 maart was het zover. De vernieuwende methode bewegingsonderwijs voor groep 1 en 2 Gymmen in de “grote” gymzaal werd op de Sparrenbosschool in Bennebroek gepresenteerd. Uit de positieve reacties van de aanwezigen bleek dat de bijeenkomst goed ontvangen werd. Harry en Joost hebben van genodigden, wel of niet afkomstig uit het onderwijsveld, veel complimenten mogen ontvangen. Tijdens de demonstratieles werd er, door meer dan 30 kleuters, met veel inzet en plezier gegymd in de “grote” gymzaal. Het aanwezige publiek was direct overtuigd dat gymmen voor kleuters een feest is. Zeker met de methode Gymmen in de “grote” gymzaal.

De foto’s geven een impressie van de middag.

Lesmateriaal
Wanneer u in het bezit bent van de methode kunt u de tien observatieformulieren van de website van de uitgever SWP downloaden. U moet daarvoor met de opgegeven code inloggen op die website. Ook kunt u op deze wijze toegang krijgen tot het ondersteunende beeldmateriaal bij de methode. Dit beeldmateriaal bestaat uit filmpjes van alle bewegingsactiviteiten.