header.png

Presentatie App de Lesbrieven en GymWijzer!

Vakgroep bewegingsonderwijs Amsterdam Zuid-oost.

Op woensdag 18 januari 2017 gaven Harry van der Meer en Geert Pel, aan  ongeveer 20 enthousiaste collega’s van de Vakgroep bewegingsonderwijs Amsterdam Zuid-oost, een presentatie over het gebruik van de apps De Lesbrieven en GymWijzer!

Wil je ook een presentatie van beide apps voor jouw vakgroep?

Stuur dat een email aan delesbrieven@gmail.com

Hieronder een aantal foto’s, filmpjes en reacties van de deelnemers. 

Dubbelklik op de video voor fullscreen

 

Enkele reactie deelnemers presentatie apps De Lesbrieven en GymWijzer 18 januari 2017

Wouter:

“De twee uur durende workshop van Harry van der Meer heeft ons als Vakgroep bewegingsonderwijs Amsterdam Zuid-oost doen inzien dat digitalisering onmisbaar is in de gymzaal. We hebben een geweldige introductie gekregen in de GymWijzer! app. En op praktische manier kennis gemaakt met de filmpjes en de uitvoering van de verschillende opdrachten. Harry heeft een inspirerende workshop verzorgd waar wij als vakgroep echt mee verder kunnen. Als klap op de vuurpijl hebben alle aanwezigen toegang gekregen tot de GymWijzer! app en de Lesbrieven app. Harry bedankt!”

Annelieke:

De presentatie vond ik erg interessant en plezierig! Ook fijn om het samen even in de praktijk te testen in de gymzaal. Ik ben erg benieuwd naar de app voor het leerlingvolgsysteem. Ik werk op 3 verschillende scholen met allemaal een andere manier van beoordelen voor gym. Dus als ik een activiteit bekijk in de gymles moet ik dat vervolgens op 3 verschillende manieren verwerken in Parnassys…heel onhandig. Wellicht dat die app uitkomst kan bieden voor alle 3 de scholen!

Matthijs:

Het downloaden van de apps is gelukt!
De presentaties was leuk, leerzaam en zeer vakgericht. Iets waar je in het beoefenen van het vak echt iets aan hebt. Alleen nog even oefenen met de techniek 😉 Nogmaals bedankt!

Egon:

Het downloaden van de apps is gelukt.
Ik vond de presentatie helemaal top!!!

Bas:

Verder vond ik het een hele leuke middag! Erg leerzaam en ik denk dat ik gebruik ga maken van jouw methode.