header.png

Nieuwsbrief nr. 2 van Gym Wijzer! ® nu te downloaden!

Gym Wijzer! ® heeft sinds de lancering van de demo op 15 mei 2013 al meer dan 250 aanmeldingen op www.gymwijzer.nl.  De eerste workshopaanvraag is een feit en op donderdag 10 oktober 2013 gaat Pascal Mariany met een aantal iPad ’s, laptop en Windows 8 tablet richting Utrecht om de workshop van Gym Wijzer! ® te verzorgen voor een publiek van bijna 30 vakleerkrachten bewegingsonderwijs.

Nieuwsbrief nr. 1 gemist? Kijk op www.gymwijzer.nl en download de nieuwsbrief onder de knop ‘Info’ – ‘Publicaties’.

markshutteMARK SCHUTTE, MEDEONTWIKKELAAR KIJKWIJZERS EN FILMPJES GYM WIJZER! ®, STELT ZICH VOOR

Ik ben Mark Schutte, 26 jaar en ik ben deze zomer afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijk Opvoeding (ALO) in Amsterdam. Het afgelopen schooljaar ben ik druk bezig geweest met onderzoek doen naar het gebruik van Gym Wijzer! ®. Daarnaast mag ik met gepaste trots zeggen dat ik medeontwikkelaar ben van alle kijkwijzers en filmpjes van Gym Wijzer! ®.

Meer over Mark zijn onderzoek over Gym Wijzer! ® kunt u vinden in de volledige nieuwsbrief nr. 2: Download de nieuwsbrief onder de knop ‘Info’ – ‘Publicaties’.

marijekyra

ONTWIKKELAARS KIJKWIJZERS DANS KYRA EN MARIJE STELLEN ZICH VOOR

Wij zijn Kyra Berhitoe en Marije Siegerist. Wij zijn twee derdejaars studenten aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam.  Vanuit onze school hebben wij de opdracht gekregen om een visueel didactisch hulpmiddel te maken.

Harry van de Meer had contact met ons opgenomen met de vraag of wij het leuk zouden vinden om hem te helpen met het ontwikkelen van de kijkwijzers dans voor Gym Wijzer ®. Wij zijn allebei gek op dansen en waren gelijk enthousiast. Samen met een aantal leerlingen hebben wij de dansjes kunnen uitvoeren. Door middel van hard werken,  goede feedback en hulp van Harry, Mark en Pascal hebben wij het voor elkaar gekregen om de kijkwijzer te realiseren. Het eindproduct (video’s van dans en de kijkwijzers) is terug te zien op www.gymwijzer.nl.

Vanuit de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zijn wij door Ton de Ruijter beoordeeld met een 9.5. Wij zijn erg trots op ons product en hopen dat dit een goed hulpmiddel is voor anderen.

Nog meer onderwerpen in de volledige nieuwsbrief nr. 2:

  • Onderzoek: Heeft het gebruik van Gym Wijzer! ® tijdens de gymles een positief leereffect op het verbeteren en/of aanleren van bewegingsactiviteiten?
  • Streven naar kwaliteit
  • Recente berichten in de media over tabletgebruik op scholen
  • Aanmelden demo kan altijd
  • Wat zijn de tarieven ook alweer?
  • Workshops

Download de volledige nieuwsbrief nr. 2 onder de knop ‘Info’ – ‘Publicaties’.